..  TechnOV
 


Inschrijvingen voor alle jaren vanaf 16 april 2018

-> Op afspraak

-> Mee te brengen:

  • Identiteitskaart
  • Telefoonnummers en e-mailadressen van de ouders/voogd
  • Afdruk van de studietoelagen

          

STEM in Industriële Wetenschappen --> download de folder


Download Schoolbrochure

 

 

Paasquiz - sobere maaltijd - Paasbezinning 30 maart 2018

Op vrijdag 30 maart ging de jaarlijkse Paasquiz door in TechnOV. De tientallen quizteams namen het tegen elkaar op en de leerkrachten zorgden voor de organisatie van dit evement. Tijdens de quiz werd ook de opbrengst van de fietsmarathon plechtig aan Warmkracht overhandigd. Tijdens deze laatste vrijdag van het tweede trimester is er ook steeds traditiegetrouw een sobere maaltijd voor de leerlingen waarvan de opbrengst integraal naar Broederlijkdelen gaat. De leerlingen die met hun team de meeste kilometers hadden fefietst tijdens de fietsmarathon van 22 en 23 februari, werden door de leerkrachten in de watten gelegd. Zij kregen een VIP-maaltijd in een VIP-lokaal :-). Het tweede trimester werd tot slot afgesloten met een zeer mooie Paasviering waarin de nieuwe TechnOV band (DYNAMIC) haar debuut maakte.

Fort Van Breendonk 16 maart 2018

Op 16 maart bezochten de leerlingen van het vijfde jaar BSO het Fort van Breendonk. Het aangrijpende bezoek werd georganiseerd door de leerkrachten PAV.

Carwash@TechnOV 13 maart 2018

In het kader van hun mini-onderneming organiseerden de leerlingen van 7 Auto-Elekriciteit en 7 Interieurinrichting op 13 maart een car wash in onze school.

Artesis Plantijn Hogeschool 09 maart 2018

Op 9 maart waren de leerlingen van 6EIT op bezoek in de Antwerpse Artesis Plantijn Hogeschool voor een boeiende doedag.

Fietsmarathon 23 februari 2018

Op 22 en 23 februari fietste TechnOV voor het goede doel naar Santiago de Compostela. Met het sponsorgeld van de leerlingen en het personeel werd geld ingezameld voor W(arm)-kracht. Deze organisatie uit Vilvoorde steunt mensen die het financieel moeilijk hebben in onze maatschappij. 1960 km waren er voorzien en met veel trots kunnen we jullie melden dat er meer dan 2500 km op de teller stonden.

Mobility of the future 22 februari 2018

Op 22 februari namen de leerlingen van IW deel aan de "Mobility of the future" beurs in Groot-Bijgaarden. Met veel trots stelden zij hun zelfgemaakte robots voor.

Olympiades 04 februari 2018

In januari en februari namen de leerlingen van de A-stroom en TSO deel aan heel wat olympiades. Alle leerlingen van 1TEC en 2ME namen deel aan de STEM-olympiade en de leerlingen van 4IW, 5IW en 6IW namen deel aan de wiskunde olympiade. Voor 5IW en 6IW was er ook nog een chemie en fysica olympiade.

Vlaamse ondernemer in de klas 26 januari 2018

Op 26 januari Peter Samijn aanwezig in onze school. Als ondernemer (Crown-Baele) ging hij in gesprek met de leerlingen van 5EIT en 6EIT. Met een belangrijke studie- of beroepskeuze in het vooruitzicht zitten heel wat jongeren met belangrijke vragen: wat verwachten bedrijven van afgestudeerden; welke vaardigheden zijn noodzakelijk om in een bedrijf succesvol mee te draaien en wat betekent ondernemerschap en ondernemer zijn nu precies? Niets zo spannend als al deze vragen rechtstreeks aan enthousiaste ondernemers en bedrijfsleiders zelf te stellen!

Nieuwjaarsreceptie 12 januari 2018

Op 12 januari werden de leerlingen van het eerste jaar samen met hun peters/meters van het vijfde jaar uitgenodigd voor een neiuwjaarsdrink.

Sinterklaas 06 december 2017

Op 6 december kwam de Sint en zijn zwarte pieten langs in de school.

GEzonde week 24 november 2017

Van 22 tot en met 24 november ging de jaarlijkse projectweek rond gezonde voeding door. De week werd afgesloten met een heerlijk gezond ontbijt in de refter.

Werken op veilige hoogte 16 november 2017

De leerlingen van het 5de en 6de jaar Houtbewerking behaalden op 16 november hun certificaat voor veilig werken op hoogte. Een dikke proficiat aan alle leerlingen!

Leeronderneming 07 november 2017

 

Op 7 november stelden de leerlingen van het 7de jaar Auto-Elektriciteit en Interieurinrichting hun projecten voor de "Leeronderneming" voor aan de directie. We wensen het Automotive Team Project en het Wood Design heel veel succes toe!

CWXRM 07 november 2017

De leerlingen van 1TEC, 2ME, 3IW en 4IW namen op 6 en 7 aan CWXRM. CWXRM staat voor Coming World X Remember Me en betrekt jongeren bij de herdenking van de eerste wereldoorlog. De leerlingen maakten in de Kruitfabriek beeldjes uit Ieperse klei. In totaal zullen er 600.000 beeldjes geplaatst worden in Flanders Field.

Youca 19 oktober 2017

Op 19 oktober namen de leerlingen van het 5de jaar TSO deel aan het YOUCA-project. Een volledige dag werkten zij in een bedrijf dat de verloning van die dag (50 euro) gaf aan Youca om zo de lokale koffieboeren in El Salvador te ondersteunen.

Veldloop 2017-2018 17 oktober 2017

Op 17 oktober ging de jaarlijkse veldloopwedstrijd door tussen de Vilvoordse scholen. Onze meisjes van het eerste en het tweede jaar waren de trotse winnaars van deze wedstrijd. De wisselbekers staan mooi te pronken in TechnOV! Proficiat!

Onze leerlingen aan het werk 15 september 2017

De eerste schoolmaand is halfweg en graag geven we jullie enkele sfeerbeelden mee van onze jongens en meisjes aan het werk!

Bekijk foto's Leerlingen aan het werk

GIP examen 23 juni 2017

Op 23 juni stelden de leerlingen van het 6de en 7de jaar hun geïntegreerde proef (GIP) voor een een interne en externe jury. Een hoogtepunt voor onze school waarbij de projecten van onze leerlingen worden voorgesteld. Knap wek!

Madrid 2017 23 mei 2017

Tijdens de Paasvakantie trokken onze laatstejaars richting Madrid. 6 dagen hebben ze genoten van heel wat cultuur en fijne momenten. Een geslaagde afscheidsreis voor onze leerlingen!

 

Bekijk foto's Madrid 2017

Brabant gipt 18 mei 2017

Op 18 mei stelden enkele leerlingen van 6IW, 6MVT en 6LC hun eindwerk voor aan de provenciale wedstrijd Brabant gipt. TechnOV mag terecht trots zijn op de projecten van haar leerlingen!

Rotary wedstrijd - Meise 17 mei 2017

Het is een jaarlijkse traditie dat de Rotary van Meise creatief talent aan het woord laat. Proficiat aan Felix en Mary uit 6IW met de voorstelling van hun GIP-project.

Paris 05 mei 2017

Op 3, 4 en 5 mei hebben onze leerlingen van 5EIT, 5MVT, 5IW, 5HB, 5LC en 5VC de lichtstad bezocht. De zon was volop van de partij. We hebben een druk programma afgewerkt en zijn met heel veel mooie herinneringen naar huis teruggekeerd!

Bekijk foto's Parijs 5e jaars

Wild in't park 30 april 2017

Op 5,6 en 7 mei gaat in Herent het jaarlijkse muziekfestival "Wild in't park" door. Onze leerlingen van het 7de jaar Interieurinrichting mochten de ingang van dit festival opbouwen. Een zeer leerlijke ervaring!

www.wildintpark.be

Bekijk foto's Opbouwen decor Wild in het park - 7IN

Sportdag 30 april 2017

Op 28 april ging de jaarlijkse sportdag door. De hele school was aanwezig op het sportdomein van de Nekker in Mechelen. Het weer was niet echt fantastisch maar dat kon de sportieve pret van onze leerlingen niet bederven. Een was meer dat geslaagde sportdag!

Bekijk foto's Sportdag

Project diversiteit 30 april 2017

Op donderdag 27 april namen alle leerlingen van de eerste graad deel aan een boeiende en fijn projectdag rond diversiteit.

Bekijk foto's Project diversiteit