..  St.-Jozef Groenstraat
 
Nieuws en nieuwsbrief.

 

 

Far-Westgazet.

Editie: juni 2020

(Klik op de bovenstaande afbeelding om de nieuwsbrief van deze maand te openen)

 


 

 


 

 


 

 

Januari 2020

Voor alle informatie betreffende de wafelverkoop. Klik op deze link.

 


Aanmelden broers en zussen

Klik hier voor informatie over het aanmelden van broers en/of zussen.

 

 


 

Veilig online:

Beste

Het Katholiek Onderwijs Vilvoorde organiseert samen met de gezinsbond een interactieve infoavond over sociale media in het gezin.

Dit gaat door dinsdag 19 november om 20.00 uur in het College.

In bijlage vindt u wat meer info hierover.

We vragen wel om vooraf in te schrijven zodat we een zicht hebben op het aantal aanwezigen.

Alvast bedankt en vriendelijke groet

Het schoolteam

 

 


 

Infobrochure schoolopvang 2019-2020 

Klik op deze link om de brochure te openen.

 


Eetfestijn:

Beste ouders,

Wij nodigen u van harte uit om ook dit jaar te komen smullen van de klassieke spaghetti bolognaise, de heerlijke vegetarische spaghetti of een lekkere vol-au-vent met frietjes. Vanaf dit jaar zal u de inschrijving digitaal ontvangen. Dit formulier kunt u openen door de QR-code op de uitnodiging te scannen of via onderstaande link. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 16 oktober.

OPGELET: De bestelling wordt pas doorgegeven zodra u de totale som via overschrijving hebt overgemaakt. Deze betalingsgegevens ontvangt u via mail na het invullen van het formulier. Indien het online inschrijven niet meteen wil lukken, bent u uiteraard steeds welkom op school om dit samen met brugfiguur Els Arys of een leerkracht te bekijken. Dit kan zowel voor als na schooltijd.

 

Schrijf in door op deze link te klikken.

 

St. Jozef Schoolteam.


 

Gewijzigde verkeerssituatie!

Vanaf vrijdag 27 september 2019 verandert de verkeerssituatie aan de school. Via deze link vindt u een brief opgesteld door de stad Vilvoorde met de juiste info.

 

 


 

Schoolvakanties overzicht

Beste ouders. Op de website "http://www.schoolvakantieinbelgie.be/" kan u een overzicht vinden van alle officiële vakantiedagen. Ga zeker eens een kijkje nemen.

 


 

Filmpje schaduwspel projectweek

 

 


 

 

Schoolbezoek

Vandaag kregen we bezoek op onze school van algemeen directeur KOV, mr. Johan van Engelant en coördinerend directeur scholengemeenschap NoordRand, Mevr. Sophie Lucas

 

 

 

 


Brief carnavalstoet

Klik hier om de brief te openen.

 


 

Brochure inschrijven iun het secundair onderwijs.

Onderstaand de brochure, met alle informatie rond inschrijvingen en aanmeldingen voor het secundair onderwijs. Klik op de afbeelding om de brochure te openen.

De brochure bevat belangrijke  informatie en stappen die moeten ondernomen worden voor het inschrijven van uw kind in het secundair onderwijs.

  


 

 

Inschrijvingen broers en zussen.

Alle info vind je hier.

 


Kerstmarkt:

 


 

Kunstweek - Oktober

 


Voor het overzicht van de vakantiedagen in het schooljaar 2018-2019, klikt u hier.

 


 

September 2018  "Vol van Vilvoorde"

In 2016 gaf stad Vilvoorde het startschot voor het project "Vol van Vilvoorde". Vilvoordse gezinnen zitten vaak met vragen waar ze terecht kunnen voor leuke vrijetijdsactiviteiten. Stad Vilvoorde biedt via de dienst cultuur en evenementen, cc Het Bolwerk, de bibliotheek Vilvoorde, en de stedelijke academie voor beeldende kunsten Jan Portaels iedere week verschillende activiteiten voor gezinnen aan.

Vanaf vandaag wordt het volledige culturele gezinsaanbod gebundeld op www.vilvoorde.be/volvanvilvoorde, begeleid door het herkenbare en kindvriendelijke ‘Vol van Vilvoorde' symbool! Op de bijhorende facebook pagina van Vol Van Vilvoorde worden regelmatig aankomende activiteiten gepromoot.

Op woensdag 29 augustus wordt dit aanbod extra in de kijker gezet met een hele namiddag Vol van Vilvoorde in de speeltuin van de Haesendonckstraat te Houtem. Aftrappen doen we met een heuse picknick om 12.30 uur. Vervolgens kan iedereen tot 17 uur genieten van allerlei activiteiten die je doen proeven van alles wat er in Vilvoorde gebeurt. Alle kinderen tot 12 jaar zijn welkom met hun ouders, grootouders en vrienden. Bovendien is dit evenement volledig gratis. Kinderen uit Houtem zullen hier bovenop nog een verrassingspakket thuis in de brievenbus krijgen.

De komende jaren vindt Vol van Vilvoorde steeds in een andere wijk plaats, om zo buurtbewoners kennis te laten maken met het uitgebreide gezinsaanbod van Vilvoorde. Schepen voor burgerzaken, cultuur en feestelijkheden Johan Serkeyn: "Wij proberen met ons culturele vrijetijdsaanbod een brede waaier activiteiten aan te bieden. Met het jaarlijks wijkgebonden evenement Vol van Vilvoorde willen wij alle Vilvoordenaars de kans bieden dit ruime stedelijk aanbod te ontdekken."

 


 

September 2018

 


 

januari 2018

We verzamelden een aantal websites waarop leerlingen de leerstof kunnen oefenen. Extra oefenen en/of uitbreiden van de kennis.

Klik hier om de pagina te openen.

 

 


 

Aanmelding broers en zussen (okt 2017)

Vanaf dit schooljaar werken alle Vilvoordse scholen met een aanmeldingssysteem om nieuwe kinderen in te schrijven.
Onderstaand vinden jullie de brief met info over de eerste voorrangsperiode 'broers en zussen'. Gelieve deze aandachtig te lezen en het strookje in te vullen onderaan zodat we op de hoogte zijn van eventuele nieuwe inschrijvingen.

Klik hier om de brief te openen

 


 

Infobrochure schoolopvang Infano (Okt 2017)

Download de brochure hier.


 

Nieuws: September 2017

Tip: Luizen weg in 8 stappen:

Als er luizen zijn op school, dan is er maar één oplossing: álle kinderen controleren. Want alleen als iedereen meedoet, geraak je ervan af. Volg de acht stappen in dit filmpje. Zo ontdek je of je kind luizen heeft én is het snel weer luizenvrij.

 

 


2017: Inhuldiging nieuw schoolgebouw.

Foto's van de inhuldiging van ons nieuwe schoolgebouw vind je hier.

Klik hier voor de foto's van de Inhuldiging!

 


 


10 januari 2020 - Risevision